Catalogus

Geactiveerde filters:
Beschikbaar v

Matrassen 

Er zijn 7 producten
Matrassen

Een goed matras is letterlijk en figuurlijk de basis voor een goede nachtrust, maar het matras is ook de basis voor een goede groeiontwikkeling van uw kindje. Daarom is het belangrijk een matras te kiezen, welke niet alleen nu veilig is en waar uw kind lekker op ligt te slapen, maar ook op de...

Meer
 • In voorraad
  Extra ademzekerheid voor baby's op elk matras. Dit superluchtdoorlatende 3D polyester weefsel geeft het hele matrasvlak een extra luchtlaag en zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen, in een veilige en gezonde slaapomgeving.
 • In voorraad
  Basic matras voor Juniorbed met matrasmaat 70x150 of 70x160. Voor de kern kunt u kiezen uit HR25, HR40 of HR40 afgedekt met 4cm NASA/traagschuim.De hoes is standaard uitgevoerd in een zware kwaliteit katoenen dubbeldoek en uitgevoerd met rits, zodat de matrashoes indien nodig gewassen kan worden.
 • In voorraad
  Een 100% koudschuimmatras. Dit matras behaalde in 2009 de Ökotest (vergelijkbaar met de Nederlandse Consumentenbond) beoordeling: "Sehr Gut". Dus een degelijk kindermatras. Vanzelfsprekend uitgevoerd met extra stevige stapkanten, maar zonder aparte baby en junior-zijde.
 • In voorraad
  HR koudschuim matras met een wat zachtere kant voor de eerste maanden van uw baby en een steviger zijde voor het wat grotere kindje. Voorzien van stapkanten, zodat ook wanneer uw peuter gaat staan in het spijlenledikantje, hij wat steviger staat en het voetje niet beklemt raakt tussen het matras en de spijlen.
 • In voorraad
  In 2009 werd deze innovatieve Honingraat-Gel matras op de markt gebracht en is sindsdien het topmodel voor de veeleisende ouder. De kern is opgebouwd uit een opencellige gel, met doorlopende beluchtingskanalen. De standaard hoes is gemaakt van Medicott® stof en doorstept met Antimoonvrij stepvlies, maar er kan ook gekozen worden voor een tijk van Bamboo...
 • In voorraad
  Een matras met een zeer hoog slaapcomfort en absoluut optimale beluchting door thermisch geharde stalen pocketvering kern. Deze ventilatie zorgt er ook voor dat oververhitting vrijwel onmogelijk is. In combinatie met de Medicott® hoes met recht een medisch kindermatras.
 • In voorraad
  HR kern met Medicott® hoes waarbij het gebruikte vlies voor de doorstepping van de tijk niet van Polyester is, maar van Polylactied. De basis daarvan is maisolie en daarmee volledig natuurlijk en afbreekbaar. Maar nog belangrijker: Antimoon vrij! Daarmee voldoet dit matras als één van de eerste aan de nieuwste, strengste normen voor een gezonde slaap van...
Toont 1 - 7 van de 7 items