Catalogus

Geactiveerde filters:
Beschikbaar v

Overige 

Er zijn 8 producten
Overige

U vindt hier onze boxkleden, voetenzakken voor buggy of kinderwagen, maar er is ook een subcategorie met accessoires om de kinderkamer leuk in te richten of artikelen die slapen veiliger maken zoals de SafeGuard matrasoplegger. Verder boxkleden en voedingskussens. Deze categorie heet niet voor...

Meer

Subcategorieën

 • Verzorging

  Hier treft u artikelen aan die in de kinderkamer thuis horen om uw kindje optimaal te kunnen verzorgen. Denk daarbij aan kruikenzakken, hydrofielluiers, badcapes etc. etc. 

  Wanneer u 4 of meer producten uit deze categorie in één keer bestelt, krijgt u 25% korting op die producten. Komt u hiervoor in aanmerking, dan verschijnt de waardebon in uw winkelwagentje. Vergeet de kortingscode niet toe te voegen om feitelijk gebruik te kunnen maken van de korting.

 • Voetenzakken

  Voetenzakken voor wandelwagen, MaxiCosy of Buggy zorgen ervoor dat uw kindje, ook in de winter, behaaglijk warm blijft. Hiermee blijft een uitstapje een leuke bezigheid.

  Speciaal voor de ouders die graag op pad gaan, hebben we een aantal kwaliteitsvoetenzakken van ARO® Artländer in ons assortiment.

  Wilt u weten welke materialen gebruikt zijn en waarom en waarin onze voetenzakken zich onderscheiden van anderen?

  Meer informatie over voetenzakken

 • Diversen

  Voedingskussens en voedingskussenhoezen, matrasopleggers, boxkleden en zo nog wat dingen.

  Het resterende aanbod in de rubriek 'overige'.

Toont 1 - 8 van de 8 items