Catalogus

Geactiveerde filters:
Beschikbaar v
Maat dekbed v

Aanbiedingen 

Er zijn 6 producten
Aanbiedingen

Onder dit kopje treft u artikelen aan uit alle productcategoriën die we hebben.

De producten zijn nieuw, maar veelal betreft het de laatste exemplaren van een collectie van een vorig jaar. Dit kan zijn omdat het dessin uit de productie is genomen, of omdat er kleine wijzigingen in het...

Meer
 • Aanbieding! In voorraad
  Dekbedovertrek voor in het juniorbed in leuke eigentijdse dessins.  Tot 50% korting!
  € 33,00 -50% € 66,00
 • Aanbieding! Product is beschikbaar met verschillende opties
  Deze wiegdeken gemaakt van bamboe-vezels is een heerlijk zachte, natuurlijke deken met een zeer goede vochtregulering, die prima wasbaar is en waaronder uw kindje (h)eerlijk ligt te slapen. Bamboe is het pesticide vrije alternatief voor katoen.
  € 40,20 -40% € 67,00
 • Aanbieding! In voorraad
  Nu tot 50% korting en gratis speendoekje! Deze 3-in-1 combinatie is het perfecte 'grow with your baby' 4-seizoenen slaapsysteem voor uw kindje. U krijgt 2 binnenslaapzakjes voor de zomer en één buitenslaapzak voor lente en herfst. Gecombineerd een heerlijk slaapsysteem voor in de winter.
  € 41,54 -35% € 63,90
 • Aanbieding! Product is beschikbaar met verschillende opties
  Deze met synthetische vezelbolletjes gevulde slaapzak/trappelzak is ontworpen als compleet slaapsysteem. Dekens en lakens of dekbed zijn niet meer nodig. De slaapzak geeft uw kindje alle bewegingsvrijheid en is makkelijk in gebruik en goed wasbaar. Geschikt voor gebruik gedurende de koudere periode van het jaar.  Uitlopende collectie: Op = op!
  € 48,54 -40% € 80,90
 • Aanbieding! In voorraad
  Nu met 40% korting!Geef je kindje de garantie van een veilige en knusse slaap met de Silk & Cotton vario slaapzak. Deze zomerslaapzak laat een grote vrijheid van beweging, geeft een comfortabel en knus gevoel. De slaapzak heeft door zijn zijden voering een soort „natuurlijke airco“ wat een extra deken tijdens de zomermaanden overbodig maakt.
  € 59,91 -40% € 99,85
 • Aanbieding! In voorraad
  Deze voetenzak heet Maxiflex omdat hij meegroeit met uw kind. De voetenzak is in de lengte en breedte verstelbaar (van ca. 100 - 110 cm) d.m.v. een rits en éénmalig breder te maken (lostornen). Door deze verstelmogelijkheden zult u langer plezier hebben van deze voetenzak.  Uitlopende collectie, daarom afgeprijst en alleen nog leverbaar in de kleur Marine.
Toont 1 - 6 van de 6 items