Catalogus

Geactiveerde filters:
Categorieën v
Beschikbaar v
Maat dekbed v

Beddengoed 

Er zijn 3 producten
Beddengoed

Een baby- of kinderkamer wordt helemaal ‘af’ met een gezellige aankleding van het bed. Mooi op elkaar afgestemd geeft het beddengoed een knusse uitstraling waarin uw kindje heerlijk kan wegdromen.

Voor de wieg of het kinderledikant hebben we een zeer uitgebreide collectie:

...
Meer

Subcategorieën

 • Dekens

  We hebben besloten om met ingang van 2021 ons te richten op dingen waar we écht goed in zijn, nl. donzen slaapzakjes en dekbedden voor kinderen. Het assortiment dekens is, behoudens een enkel voorraad artikel van onze site gehaald. We verwijzen u graag naar de site van Little Dutch en Klippan voor het vinden van mooie en veilige dekens voor wieg en ledikant.

  Achtergrond informatie over de verschillende materialen voor kinderdekens vindt u via onderstaande link:

  Kinderdekens

 • Bedlinnen

  Onder bedlinnen vallen zowel lakens als dekbedovertrekken. Deze laatste kunnen ook als dekenhoes gebruikt worden.

  Met mooi bedlinnen maakt u het kinderbedje helemaal af! Daarbij is slaapcomfort, maar zeker ook veiligheid zeer belangrijk. Daarom vindt u hier alleen kwaliteitsproducten welke gemaakt zijn van natuurlijke materialen als kantoen en zijde. Dit garandeerd een onovertroffen slaapcomfort voor uw kindje.

  De meeste lakensets die we aanbieden zijn voorzien van mooie applicaties en daarmee niet geschikt als onderlaken. De effen lakens of lakens met een all-over bedrukking kunnen wel uitstekend als onderlaken gebruikt worden.

  Voor de echt kleine kinderen wordt het gebruik van een kussen afgeraden; kussenslopen worden echter standaard meegeleverd.

  Meer informatie over dekbedovertrekken/dekenhoezen en lakens vindt u via de linken hieronder:

  Dekbedovertrek/dekenhoes

  Lakenset

Toont 1 - 3 van de 3 items