Zijden dekbedovertrek 120x150

Zijde is een 100% natuurlijk product en door de gladde vezelstructuur absoluut irritatievrij. Zelfs mensen met een zeer gevoelige huid ervaren zijde als niet irriterend. Daardoor bijzonder geschikt voor kinderen die last hebben van allergieën en huidirritaties.

Let op: Is geen set, wordt geleverd zonder kussensloop

Meer details

Nieuw

Direct leverbaar

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 118,40

Datasheet

Stof - Tijk 100% moerbei zijde 16 momme

Meer informatie

Zijde is een 100% natuurlijk product en door de gladde vezelstructuur absoluut irritatievrij. Zelfs mensen met een zeer gevoelige huid ervaren zijde als niet irriterend, waar gladde katoenstoffen dat soms nog wel zijn.

Door de puur natuurlijke bewerkingsmethode waarop de zijde voor onze dekbedovertrekken is gewonnen ook nog eens absoluut chemicaliën vrij. De ivoorkleur is de natuurlijke kleur van de gebruikte zijde (hierdoor kunnen kleine kleurverschillen optreden). 
De dekbedovertrekken zijn bijzonder geschikt voor kinderen met huidirritaties/eczeem, maar ook andere kinderen zullen de luxe zeker waarderen.

Voorzien van royale instopstrook over de hele breedte, maar wel met ingenaaide onderhoeken. In de hoeken zitten aan de binnenkant strikken. Hiermee kan het overtrek aan het dekbed bevestigd worden. U dient daartoe zelf nog wel lusjes of knopen aan het dekbed te bevestigen. De op deze website aangeboden zijden dekbedden zijn reeds voorzien van lusjes in de hoeken. Ook verkrijgbaar: bijpassende kussenslopen.

Wasvoorschrift: Zijde is net als wol een eiwit. Daarom wassen op 30 graden met een wolwasmiddel. Matig centrifugeren en (nat) uithangen om te drogen (bij voorkeur niet langdurig in de volle zon). Niet drogen in de wasdroger. Strijken op lage temperatuur mag, maar zal bij nat ophangen vrijwel niet nodig zijn.

Gewone éénpersoons dekbedovertrekken als ook twee persoons en lits-jumeaux maten kunt u kopen via www.zijdendekbedden.com

I.v.m. het uit de collectie nemen van dit artikel worden de laatste exemplaren met 30% korting aangeboden.

Stof: 100% charmeuse zijde 16 momme

Afwerking: Brede/lange instopstrook en strikjes in de hoeken.

Let op: Is geen set - Kussenslopen zijn wel los bij te bestellen!

Accessoires