Verzendkosten FAQDuidelijk over de verzendkosten

Boven de € 100,- brengen we geen bijdrage in de verzendkosten in rekening in Nederland en België.

Omdat we gekozen hebben voor zeer beperkte marges rekenen we bij lagere bedragen wel verzendkosten door. Deze zijn dan benoemd als 'verzendkosten', maar is feitelijk een verzameling van order afhandelingskosten, verpakkingskosten en verzendkosten. 

Omdat een groot deel van onze omzet gehaald wordt in de verkoop van volwassen dekbedden (waarbij de feitelijke vrachtkosten hoger liggen) en we binnen Gisba Slaapcomfort B.V. één berekeningssysteem willen gebruiken is de staffel verder als volgt:

Van 0,- t/m 50,- Euro berekenen we € 5,- euro bijdrage in de verzendkosten. Feitelijk kan dit niet uit, maar we realiseren ons dat de verzendkosten anders onevenredig hoog zouden worden t.o.v. het goederenbedrag.

Van 50,- t/m 100,- Euro berekenen we € 10,- euro bijdrage in de verzendkosten. Nu is dit voor sommige kleinere artikelen niet reëel, dus dan hebben we hiermee rekening gehouden in de prijs van het artikel.

Uw voordeel

Met bovenstaande berekening is het voordeel voor u. U betaalt nooit teveel en u bent, wanneer u meerdere artikelen bestelt, aanzienlijk goedkoper uit!

Er zijn klanten die moeite hebben met deze berekening, maar bedenk dat u meer kwijt bent als u met de auto de stad in gaat!