Gisba Slaapcomfort B.V.Gisba Slaapcomfort BV. in vogelvlucht

In 2005 zijn Francien Spannenburg en Bram van Schagen begonnen met de Gisba groep, waarbij GIS staat voor slim en uitgeslapen en BA staat voor Bedrijfsactiviteiten. Als werknemer en later als zelfstandig agent voor verschillende producenten van vulmaterialen hebben we de bedding industrie goed leren kennen. In eerste instantie waren we volledig gericht op de verkoop van vul- en afdekmaterialen aan bedrijven, een activiteit die Gisba Vulmaterialen nog steeds uitvoert. Voor de verkoop aan particulieren via onze websites is in 2012 Gisba Slaapcomfort B.V. opgericht.

Tijdens ons werk komen we in contact met veel producenten. Ook producenten van baby- en kinderslaapartikelen. Wat ons daarbij opvalt, is dat onze buitenlandse contacten in Nederland vrijwel onbekend zijn, terwijl hier veel goed doordachte ontwerpen bij zijn. Ook hebben kwaliteit en milieu, met name in Duitsland, een hoge prioriteit. Dat spreekt ons aan: Wij willen toekomstgericht bezig zijn: duurzaam en veilig, nu en in de toekomst.

Met deze gedachte is in 2007 de website www.donsdekbedden.nl gelanceerd. Een unieke samenwerking tussen, toen nog, Gisba Vulmaterialen B.V. en ARO® Artländer GmbH. Deze samenwerking heeft begin 2009 een vervolg gekregen in de vorm van deze website waarop we kinderslaapartikelen aanbieden. Inmiddels is de site aangevuld met producten van andere producenten, die vanuit eenzelfde filosofie duurzaam produceren en mooie, maar vooral ook veilige en kwalitatief hoogwaardige artikelen leveren.

Ons doel:

Het beste product voor de beste prijs leveren, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de mens en het milieu.

De beste prijs:

Omdat u via Gisba rechtstreeks van de fabrikant koopt heeft u gegarandeerd de beste prijs. Gisba vervult de rol van binnendienst en expeditie tegen een bescheiden marge die mogelijk is dankzij een geautomatiseerd ordersysteem en omdat er geen magazijnen of winkels/personeel in de kostprijs verrekend hoeven te worden.

Rekening houden met de mens en het milieu:

Alle aangeboden producten voldoen aan strenge Europese normen zoals bijv. Öko-tex 100 klasse 1. Er worden alleen eerste klas materialen gebruikt van betrouwbare leveranciers die op hun beurt het arbeidsrecht en ook het milieu respecteren.

Bovenstaande resulteert automatisch in het beste product; een product wat op een verantwoorde wijze tot stand is gekomen, een lange levensduur heeft en waaraan u veel plezier zult hebben.

Onze andere webwinkels gericht op slaapcomfort:

Donzen dekbedden van ARO® Artländer voor 'grote mensen' koopt u bij ons via donsdekbedden.nl.

Via www.zijdendekbedden.nl verkopen we, in samenwerking met Shengkun zijden dekbedden voor volwassenen.

De nieuwste site is wollendekbedwinkel.nl. Daar kunt u vanaf eind 2015 terecht voor wollen dekbedden. Niet alleen voor wollen dekbedden van het gewone schaap (Texelaar en Merino), maar ook voor Yak-, Cashmier- en Kamelenwollen dekbedden.

Op GisbaDekbedden.nl geven we onze klanten de mogelijkheid om alle dekbedden met elkaar te vergelijken. Zowel de donzen dekbedden, als de zijden- en de wollen dekbedden in zowel kindermaten als 'grote mensen' maten zijn hier allemaal te vinden.