Dynamic ComfortDynamic Comfort - Klippan

Sinds begin 2013 hebben we een selectie uit het assortiment van Dynamic Comfort op onze site staan, zoals boxkleden en fleece dekens, welke zij in eigen beheer in Nederland maken. Al bijna 15 jaar is Dynamic Comfort toonaangevend op het gebied van baby- en kinderdekentjes. Het is dan ook geen wonder dat zij voor de BeNeLux de importeur/distributeur zijn geworden van de Klippan dekens.

Klippan

Klippan is een Zweeds familiebedrijf en produceert sinds 1879 dekens. Zij staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit. De dessins zijn echt Zweeds, maar met een moderne inslag, kortom dekens met bijzonder creatieve ontwerpen. Klippan produceert fairtrade en gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen (Eco-wool en Organic Cotton). Dit past zo binnen de gedachtewereld van Gisba Slaapcomfort dat we voor deze dekens afwijken van het principe dat we uitsluitend zaken doen met de producenten en niet met tussenhandelaren, wat Dynamic Comfort in deze is. Klippan verkoopt echter in ieder land slechts aan één importeur die dan in dat land voor de verdere distributie zorg.

Het streven naar verkoop van mooie, veilige, maar ook milieu- en arbeidsomstandigheden vriendelijke producten heeft Dynamic Comfort met Gisba Slaapcomfort gemeen.