ZomerslaapzakjeZomerslaapzak voor kinderen: veilig en comfortabel

Bij Kinderslaapcomfort.nl hebben we een groot assortiment aan zomerslaapzakjes!

Een slaapzak voor uw baby beschermt aanzienlijk beter tegen de beruchte ‘wiegendood’. De slaapzak vervangt lakens en dekens. Onze slaapzak sluit goed aan bij de hals waardoor het vrijwel onmogelijk is dat uw baby in de slaapzak wegzakt. Het gebruik van een slaapzakje voor baby's is heel gebruikelijk en wordt voor kinderen tot 2 jaar aangeraden.

Naast veiligheid is comfort natuurlijk net zo belangrijk. In de zomer kunt u daarom het beste voor een zomerslaapzakje kiezen. Deze slaapzakjes zijn geschikt voor nachttemperaturen van 15 tot 21 °C. Dit betekent dat uw baby het in zo’n slaapzak niet snel te warm zal krijgen. De winterslaapzakjes zijn speciaal voor temperaturen onder de 15 oC zodat uw baby het juist niet te koud krijgt.

 

Ons assortiment

Wij hebben verschillende slaapzakjes van producenten ARO® Artländer, Zizzz en Little Dutch in ons assortiment. Zo hebben we een in lengte verstelbare zomerslaapzak met een voering van katoen/zijde en een babyslaapzak van soepele jersey katoen. De zomerslaapzakjes zijn voorzien van leuke prints in verschillende kleuren. 

Omdat het maar een korte periode van het jaar écht warm is, kan het ook interessant zijn om bij de all-year slaapzakjes te kijken die bruikbaar zijn in voorjaar-zomer en najaar. 

  •         100% katoenen stof, goed wasbaar.
  •         Slaapzakje speciaal voor de zomernachten.
  •         Met verschillende prints.
  •         Veelal in lengte verstelbaar.

 

Geïnteresseerd in onze zomerslaapzakjes?

Wilt u meer weten over onze zomerslaapzakjes? Bekijk dan onze collectie slaapzakjes en lees de achtergrond informatie. Blijft u toch zitten met vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.