dekentjes(Wieg) dekentjes

Prachtig assortiment dekentjes

Bent u op zoek naar ledikant dekentjes of wiegdekentjes voor uw kind? Dan zit u helemaal goed bij Kinderslaapcomfort. Wij hebben namelijk een prachtig assortiment met fleece dekens, katoenen dekens, dekens voor in de wieg en meer. Bij Kinderslaapcomfort begrijpen we als geen ander dat u alleen het beste wilt voor uw kind!

Verschillende soorten dekentjes

Bij Kinderslaapcomfort hebben we veel verschillende soorten dekentjes en wiegdekentjes. Voor al het beddengoed voor het bed van uw kind kunt u bij ons terecht.

U heeft bij ons keuze uit:

  • Fleece dekens
  • Katoenen dekens
  • Wollen dekens
  • Dekentjes voor de wieg of het ledikant
  • Bijpassende lakens of dekenhoezen met kussensloopjes

Al deze dekentjes zijn in leuke dessins verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een hartjes, schaapjes of aapjes dessin of ga voor het iets neutralere beren in ecru. Onze wiegdekentjes en normale dekentjes zijn er in zoveel verschillende soorten, kleuren en maten, zodat er altijd wel wat voor u tussen zit!

Uw dekentjes specialist

Bij Kinderslaapcomfort staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Al onze producten zijn dus van uitstekende kwaliteit en dat merkt u ook. Kinderen slapen veel, pasgeboren baby’s zelfs wel 20 uur per dag. Deze tijd is nodig om uit te rusten, te groeien en nieuwe ervaringen te verwerken. Daarvoor wilt u natuurlijk een veilige slaapomgeving voor uw kind creëren. Een slaapomgeving die vrij is van schadelijke stoffen. Daarom zijn al onze producten gecertificeerd volgens de strengste eisen van Öko-tex 100, babyklasse 1.

Geïnteresseerd in onze (wieg)dekentjes?

Neem rustig een kijkje in onze webshop voor ons hele assortiment dekentjes en meer kinderslaap-producten. Hebt u vragen of wilt u graag advies over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!