Winter trappelzakWinter trappelzak kopen bij kinderslaapcomfort.nl

Speciaal voor de extra koude nachten biedt kinderslaapcomfort.nl heerlijk warme winter trappelzakjes aan. Deze winter trappelzakjes zijn ideaal om uw kindje warm en comfortabel te houden, zelfs tijdens de koudste nachten. Kinderslaapcomfort.nl is specialist in het leveren van een breed assortiment aan slaapaccessoires. Wij staan voor u klaar met advies over onze producten en ook voor specifieke slaapwensen kunt u bij kinderslaapcomfort.nl terecht.

Een winter trappelzak kopen, waar moet u op letten?

De nieuwste inzichten vertellen ons dat een slaapzak of trappelzak als volledige slaapoplossing wordt geadviseerd voor baby’s en kinderen tot circa twee jaar. Deze trappelzak of slaapzak vervangt dan het dekentje en laken of een dekbedje.U kunt een goede winter slaapzak of winter trappelzak herkennen aan een goede bewegingsvrijheid voor uw kindje, terwijl de kans op verstikking minimaal is. Het is van groot belang dat u bij de aankoop van een winter trappelzak erop let dat u de juiste maat voor uw kindje aanschaft. Uw kindje moet uit de winter trappelzak groeien en niet erin!

Winter trappelzakjes en veiligheidsnormen

Al onze winter slaapzakjes en winter trappelzakjes zijn gecertificeerd volgens de volgende normen:

  • Öko-tex 100 klasse 1 certificaat. Dit betekent dat er geen schadelijke of gevaarlijke stoffen in het artikel zitten die de gezondheid van uw kind op langere termijn kunnen schaden. Klasse 1 staat voor de strengste keuringseisen; veilig voor baby’s en kleine kinderen.
  • De dons gevulde producten mogen het Nomite-label voeren (huisstofmijt vrij).

Wilt u een winter trappelzakje kopen?

Heeft u interesse gekregen in de aanschaf van een winter trappelzakje? Klikt u dan hier om ons assortiment te bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact op!