winterslaapzakjesWinterslaapzakjes kopen bij kinderslaapcomfort.nl

Tijdens de koude periodes van het jaar is het van groot belang dat uw kindje er lekker warm en comfortabel bij ligt. Winterslaapzakjes zijn dan een prima middel om uw kindjes zo optimaal mogelijk van zijn of haar nachtrust te laten genieten. Kinderslaapcomfort.nl is specialist in het leveren van producten die de nachtrust veilig en op een natuurlijke, comfortabele wijze laat verlopen.

Winterslaapzakjes kopen voor baby’s: Waar moet ik op letten?

Onze donzen winterslaapzakjes zijn verkrijgbaar in een viertal lengtes (60, 80, 110 en 130 centimeter). De kleinste varianten (de babyvarianten) sluiten met een rits vanaf onder de linker oksel tot aan de andere kant bij de voetjes. De linkerschouder bevat geen naad, maar sluit met een klittenbandsluiting. Dit vergemakkelijkt het verschonen van een luier aanzienlijk. De gehele bovenkant van het winterslaapzakje kunt u namelijk in één keer naar de zijkant wegklappen! De meeste varianten bevatten slimme armgatverkleiners zodat uw kindje niet kan wegzakken in het winterslaapzakje. Let op dat de aangegeven maten, gemeten zijn vanaf de schouders (aangegeven is dus de lengte van het winterslaapzakje).

Winterslaapzakjes kopen voor peuters en kleuters

De overige maten (voor peuters en kleuters) zijn uitgevoerd met een middenritssluiting. De rits is bij de hals netjes afgeschermd met een beschermflapje en sluit van boven naar beneden. De kans dat het velletje van uw kindje vast komt te zetten is hiermee uitgesloten. De rits kan ook niet zomaar open glijden gedurende de nacht. Wegzakken komt hierdoor niet meer voor. Uiteraard zijn deze winterslaapzakjes ook weer uitgevoerd met armgatverkleiners.

Waarom kiezen voor donzen winterslaapzakjes? Is dons wel veilig?

Dons isoleert ontzettend goed. Juist dit isolerende effect houdt uw kindje zo prettig warm tijdens de koude nachten. Door een goede hoeveelheid dons te gebruiken en juist geen mouwen aan de winterslaapzak te maken krijgt uw kindje het nooit té warm. Dit in combinatie met het uitmuntende ademende karakter van dons als vulmateriaal, maakt een donzen winterslaapzakje juist erg geschikt voor kinderen. Afhankelijk van het type donzen kinderslaapzakje is er gekozen voor boerendons (afkomstig van scharrelganzen, maar kan ook een percentage eendendons bevatten), of Pools ganzendons. De winterslaapzakjes zijn gemaakt van 100% donsdicht Maco katoen.

Wilt u een (donzen) winterslaapzakje kopen?

Heeft u interesse gekregen in de aanschaf van een winterslaapzak? Klikt u dan hier om ons assortiment te bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact op!