Donzen kinderdekbed kopen?

Kinderslaapcomfort.nlDonzen kinderdekbedden heeft de mooiste donzen kinderdekbedden in het assortiment én op voorraad. Slaap is enorm belangrijk voor uw kind. Tijdens de slaap groeit uw kind en verwerkt het nieuwe indrukken. Daarom is een comfortabel kinderdekbed erg belangrijk. Wij geven u graag tips en advies over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van uw nieuwe donzen kinderdekbed.

Waar op te letten bij een donzen kinderdekbed?

De soepelheid van de tijkstof en het percentage dons in de vulling bepalen de kwaliteit van het dekbed. De maatvoering moet afgestemd worden op het matras. De dikte van het donzen dekbed hangt af van de kamertemperatuur en het seizoen.

De afmetingen van donzen kinderdekbedden:

De lengte van het donzen kinderdekbed moet ongeveer gelijk te zijn aan de lengte van het matras. De breedte moet minimaal 40 centimeter breder zijn dan de breedte van het matras.

Dus: matrasmaat 60x120cm dan dekbed maat 100x140cm

en matrasmaat 70x140cm, 70x150/160cm dan dekbed maat 120x150cm.

Waarom kiezen voor een donzen kinderdekbed?

Vanaf 2 jaar kunt u veilig gebruik maken van een donzen kinderdekbed. Donzen kinderdekbedden zijn uitstekend wasbaar mits u ze kunt drogen in een wasdroger en zijn daarmee uitermate geschikt als kinderdekbed. Onze dekbedden zijn Nomite gecertificeerd (anti huistofmijt). Wij hebben donzen kinderdekbedden met verschillende vulgewichten voor de verschillende seizoenen. Een veilige keuze is ons vier seizoenen dekbed.

Interesse in donzen kinderdekbedden?

Heeft u interesse gekregen in de aanschaf van een donzen kinderdekbedden? Klikt u dan hier om ons assortiment te bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact op!