BabydekbedjeDonzen babydekbedje kopen

Wij adviseren om een baby niet onder een donzen dekbedje te laten slapen maar voor in de kinderwagen is het ideaal. Waar moet u zoal op letten bij de aanschaf van een donzen babydekbedje? Hoe moet ik een donzen babydekbedje gebruiken? Vragen waar wij u graag het antwoord op geven.

Waar op te letten bij de aanschaf van een donzen babydekbedje?

Een goed donzen babydekbed heeft een donsdichte tijk, nieuwe donsvulling en minstens 90% donsvulling. Ook moet het Öko-tex 100, klasse 1 gecertificeerd zijn. Voor in de slaapkamer (15-20 0C) is een donzen babydekbedje dan ook te warm. Bij extra koude winternachten kan het een welkome aanvulling zijn op de slaapzak.

Welke maten moet ik aanhouden bij de aanschaf van een donzen babydekbedje?

De maat hangt af van de matrasmaat van het wiegje of ledikant. Voor een echte wieg, is een donzen babydekbedje maat 80x80 centimeter geschikt. Voor een matras van 60x120 centimeter (standaard spijlen-ledikantmaat) is het beter een babydekbed van 100x140 centimeter te kopen. Voor de nog grotere matrassen (tot 160cm lengte) is er ook nog de dekbedmaat 120x150 centimeter. Dit heet geen babydekbed meer, maar een juniordekbed.
Als u deze richtlijnen aanhoudt weet u zeker dat u de juiste maat aanschaft.

Waarom kiezen voor een donzen babydekbed van kinderslaapcomfort.nl

Bij kinderslaapcomfort.nl hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd met betrekking tot advies en levering van kinderdekbedjes, matrassen, slaapzakjes etc. Ook in speciale situaties kunnen wij u goed adviseren. Daarnaast onderscheiden onze donzen babydekbedjes zich door middel van het Nomite en Öko-tex certificaat. Dit wil zeggen dat onze donzen babydekbedjes huisstofmijtvrij worden geleverd en dat ook blijven. Daarnaast hebben onze donzen babydekbedjes het Traumpass label: een kwaliteitskeurmerk speciaal voor donzen dekbedden.

Interesse in donzen babydekbedjes?

Heeft u interesse gekregen in de aanschaf van een donzen kinderdekbedden? Klikt u dan hier om ons assortiment te bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact op!