Babymatras voor spijlen ledikant kopenBabymatras: het beste voor uw kind

Bent u op zoek naar een babymatras voor in een spijlenledikant? Dan wilt u natuurlijk wel de beste kwaliteit voor uw kind en daarvoor bent u bij Kinderslaapcomfort aan het juiste adres.

 

Babymatras

Onze matrassen onderscheiden zich van andere merken babymatrassen doordat ze uitgevoerd zijn met een unieke matrashoes met het gepatenteerde Clima-opti concept. Dit systeem zorgt voor een optimale beluchting. Hierdoor wordt de terug-inademing  van CO2 voorkomen en is het matras toch waterdicht. Zo blijft de matraskern zelfs bij ongelukjes droog en kan het matras dus jarenlang mee. Daarbij zijn onze matrassen gemaakt van A-kwaliteit grondstoffen van Europese producenten, hierdoor kunnen we u garantie geven ten aanzien van milieubelasting en kwaliteit. De babymatrassen zijn qua gewicht en veiligheid speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Al onze producten zijn voorzien van een Oko-tex 100 klasse 1 certificering, dat betekent dat ze absoluut vrij zijn van schadelijke stoffen. Want de veiligheid en gezondheid van uw kind staat natuurlijk voorop.

 

  •         Uitgevoerd met het gepatenteerde Clima-opti concept.
  •         Gemaakt van A-kwaliteit grondstoffen.
  •         Oko-tex 100 klasse 1 gecertificeerd.
  •         Gegarandeerde kwaliteit en veiligheid

Geïnteresseerd? Ga dan direct naar de pagina met (baby-)matrassen.

 

Onze bijpassende producten

U kunt uw babymatras nog extra beluchtend maken door voor een Safeguard opleg vel te kiezen. Dit vel past op ieder matras en zorgt voor een extra luchtlaag tussen de matraskern en uw kindje. Dit oplegvel voorkomt verstikking van uw baby wanneer hij/zij met het gezichtje op het matras zou komen te liggen. Naast de Safeguard hebben we nog veel andere producten welke uw kind extra slaapcomfort kunnen bezorgen.

 

 

Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!