Baby beddengoedBaby beddengoed

Bent u op zoek naar baby beddengoed van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Kinderslaapcomfort aan het juiste adres!

 

Baby beddengoed

U maakt uw babykamer helemaal af met mooi beddengoed dat goed op elkaar afgestemd is. Zorg dat uw kindje heerlijk kan wegdromen in zijn/haar prachtige kamer. Bij Kinderslaapcomfort hebben we een uitgebreide collectie aan lakens, dekens, dekbedovertrekken en dekenhoezen voor zowel wiegjes als voor kinderledikantjes. Ook hebben we leuke accessoires om het babybedje helemaal af te maken.

 

  •         Lakens
  •         Dekens
  •         Dekbedovertrekken
  •         Dekenhoezen
  •         Accessoires
  •         Voor zowel de wieg als het kinderledikant

 

Kies uit ons prachtige assortiment met verschillende kleuren, materialen en dessins. We hebben voor ieder kinderkamer een passend ontwerp.

 

De beste kwaliteit

Wij begrijpen als geen ander dat u alleen maar het beste wilt voor uw kind, ook als het gaat om baby beddengoed. Daarom vindt u bij ons alleen maar producten van materialen de Ökotex 100 klasse 1 gecertificeerd zijn. Zo weet u zeker dat uw kind veilig in zijn/haar bedje ligt. We hebben voornamelijk artikelen van ARO Artländer, een leverancier met ruim 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van slaapproducten voor baby’s en kleine kinderen. Naast leverancier Artländer maken we ook gebruik van een aantal andere leveranciers, aan wie we even hoge eisen stellen. Voor de beste kwaliteit baby beddengoed kunt u dus zeker bij ons terecht.

 

Voor meer informatie over ons baby beddengoed kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen. Heeft u nog vragen over één van onze andere producten of zou u wel wat advies kunnen gebruiken voordat u één van onze producten besteld. Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Klik op onderstaande button om direct naar de webwinkel te gaan waar u het baby beddengoed kunt kopen, of gebruik de button 'beddengoed' boven aan de pagina.

Naar baby beddengoed  Naar baby lakensets  Naar baby dekbedovertrekken  Naar wiegdekens