BabyslaapzakBabyslaapzak 4-seizoenen

Bent u op zoek naar een babyslaapzak? Dan zit u helemaal goed bij Kinderslaapcomfort. Van winterslaapzakken tot zomerslaapzakken tot 4-seizoenen slaapzakken, wij hebben het allemaal!

 

Babyslaapzak zomer

Onze zomerslaapzak voor baby’s is speciaal ontworpen voor het gebruik op de warme zomerdagen. Een pyjama is in dit geval niet meer nodig voor uw kindje. De dunne stof van de slaapzak zorgt ervoor dat uw baby het niet te warm krijgt tijdens het slapen. Het ruime trappeldeel biedt uw kindje optimale bewegingsvrijheid tijdens het slapen. Bij Kinderslaapcomfort hebben we verschillende ontwerpen zomerslaapzakken in ons assortiment.

 

Babyslaapzak winter

Op de koude winterdagen wilt u natuurlijk dat uw kindje het warm genoeg heeft tijdens het slapen. Om hiervoor te zorgen hebben we bij Kinderslaapcomfort verschillende ontwerpen winterslaapzakken voor uw baby aan het assortiment toegevoegd. Deze winterslaapzakjes zijn dikker gevoerd dan onze zomerslaapzakken of normale slaapzakken, zo bent u er zeker van dat uw kindje het niet koud zal krijgen in zijn/haar slaap.

 

4-seizoenen babyslaapzak

Wilt u één slaapzak aanschaffen voor zowel de zomer als de winter? Dan kunnen we u onze 4-seizoenen slaapzakjes zeker aanraden. Hierbij krijgt u twee binnen-slaapzakjes voor de zomer en één gewatteerde buitenslaapzak. Deze is los te gebruiken in voor en najaar, of wanneer gebruikt in combinatie met de binnenslaapzak als winterslaapzak. Zo heeft uw baby het hele jaar door een geschikte slaapzak.

Is de babykamer in de winter niet echt koud (15-20 oC), dan zal onze all-year, met wasbare wol gevoerde, babyslaapzak uw kindje jaarrond een perfect slaapklimaat bieden.

 

Waarom kiezen voor een babyslaapzak van Kinderslaapcomfort?

Bij Kinderslaapcomfort bieden we alleen producten aan die gemaakt zijn van de beste materialen. Daarbij staat de veiligheid van uw kindje altijd voorop. Voor meer informatie over onze babyslaapzakjes kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen. Heeft u nog vragen over één van onze andere producten of zou u wel wat advies kunnen gebruiken voordat u één van onze producten besteld. Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Klik op onderstaande button om direct naar de slaapzakjes in de webwinkel te gaan, of klik bovenaande pagina op 'slaapzakken'. 

Direct naar slaapzakken