BabyslaapzakkenBabyslaapzakken

Voor de veiligheid wordt een slaapzak geadviseerd als goed slaapsysteem voor kinderen tot 2 jaar, maar wanneer je dan op zoek gaat naar een babyslaapzak, dan blijkt dat slaapzakken voor deze kleinste kinderen eigenlijk nergens te koop zijn. Want een slaapzakje met een lengte van 70cm gemeten vanaf de schouder is te groot voor uw pasgeboren baby.

ARO® Artländer heeft voor baby’s wel een aantal fijne babyslaapzakken die echt als compleet slaapsysteem kunnen fungeren. Veiligheid gaat hierbij hand in hand met comfort, want u wilt natuurlijk dat uw kindje ook lekker slaapt in zijn of haar babyslaapzak.

U kunt kiezen uit de volgende modellen babyslaapzakken:

  •         Baby-safe Dreamy Zomerslaapzak
  •         Baby-safe Dreamy Voetenzak
  •         Baby-safe Dreamy 4-seizoenen slaapzak (Trolley)

Deze slaapzakjes zijn leverbaar vanaf kledingmaat 50 t/m kledingmaat 80,
het zijn dus echte babyslaapzakjes!

 

Baby-safe Dreamy Zomerslaapzak.

Deze babyslaapzak is gemaakt van heerlijk soepele jersey katoen (tricot katoenstof). De slaapzak heeft geen middenrits, maar een rits rondom waardoor deze babyslaapzak open klapt als een koffer, wat aan en uittrekken en verschonen enorm vereenvoudigd!

Omdat deze babyslaapzak mouwen heeft, is het in de zomerperiode niet nodig om nog een pyjama aan te trekken.

Voor meer informatie zie: http://www.kinderslaapcomfort.nl/slaapzakken/17-baby-safe-dreamy-zomerslaapzak.html

 

Baby-safe Dreamy voetenzak.

Dit model babyslaapzak is in Nederland minder bekend. Het is eigenlijk een zak zonder mouwen waarbij de brede mof sluit om de borst van uw baby. Armen en hoofd blijven vrij, waardoor het onmogelijk is in de slaapzak verstrikt te raken. Door een dikker, of juist een dunner T-shirt/pyjamashirt aan te trekken kunt u deze babyslaapzak/voetenzak in de meeste babykamers jaarrond gebruiken.

Voor mee info zie: http://www.kinderslaapcomfort.nl/slaapzakken/18-baby-safe-babyslaapzakvoetenzak.html

 

Baby-Safe 4-seizoenen slaapzak.

Net als bij een 4-seizoenen dekbed, bestaat deze babyslaapzak uit een luchtige zomerslaapzak en een gewatteerde all-year slaapzak. De zomerslaapzak is de eerder beschreven Baby-Safe Dreamy Zomerslaapzak.

De buitenzak/voor- najaars babyslaapzak heeft veel weg van een stoere tuinbroek, maar dan dus in trappelzak peermodel i.p.v. een broek. De gebruikte stof is weer de soepele jersey katoen, voor deze babyslaapzak gewatteerd met anti allergisch polyester vlies, wat ook goed wasbaar is. Gebruikt met de zomerslaapzak, of met een pyjama is dit een ideale babyslaapzak voor gebruik in de koudere perioden van het jaar.

Wilt u deze 4- seizoenen babyslaapzak kopen? Voor meer info en verkoop zie: http://www.kinderslaapcomfort.nl/slaapzakken/19-baby-safe-4-seizoenen-baby-slaapzak.html

Peuterslaapzak of kleuterslaapzak

Ook wanneer u op zoek bent naar een slaapzak voor uw peuter of kleuter, bent u bij kinderslaapcomfort aan het juiste adres. 

Meer (algemene) informatie over slaapzakjes/trappelzakken? Ga naar Slaapzakinformatie

Wilt u ons complete aanbod slaapzakken bekijken? Ga naar webwinkel/slaapzakken