Kleurrijke kinderkameraccessoires voor kleine paleisjesLogo Little Dutch

Deze Nederlandse producent van kinder-bedtextiel maakt een kleurrijk assortiment baby- en kinderartikelen voor de kinderkamer. Zowel voor wieg en spijlenledikant, maar ook voor het juniorbed en past daarmee perfect bij onze dekbedden en matrassen. De artikelen van Little Dutch zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook heel aantrekkelijk uit en zijn altijd op originele wijze afgewerkt. Trendy en toch tijdloos, zodat u nooit uitgekeken raakt en eindeloos kunt blijven combineren. Hiermee kun jij zelf de sfeer kunt creëren die jij wenst voor jouw kleintje. Kleurrijk en sprankelend, sfeervol en warm of juist rustig en klassiek? Het kan allemaal met de kwalitatief hoogwaardige textielproducten en accessoires van Little Dutch. En alle artikelen van Little Dutch zijn maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd.

Al met al is Little Dutch een waardevolle aanvulling op ons assortiment kinderkamertextiel, dekens, slaapzakken en kinderkamer accessoires.

Op onze site zijn niet alle producten van Little Dutch opgenomen, maar we kunnen het wel allemaal leveren, dus ben je op zoek naar een artikel van Little Dutch welke niet op onze site staat dan kun je contact met ons opnemen.