Vier seizoenen donzen kinderdekbed

Zomer + All Year = Winter.

D.m.v. drukknopen in een extra verstevigde rand makkelijk te koppelen. Dankzij het kanaal-steppatroon zakt het dons niet weg naar de zijkanten. 

Meer details

Nieuw

Uit voorraad leverbaar
€ 127,40

Datasheet

Vulling 90% ganzendons
Stof - Tijk Donsdichte katoen - extra soepel
Afwerking dekbedden Kanaalstep met drukknopen
Seizoen 4-seizoenen

Meer informatie

Door het zomer- en herfst-deel van dit dekbed op elkaar te bevestigen krijgt u een heerlijk warm winterdekbed voor uw kind. De drukknopen zijn zo bevestigd, dat mochten deze door veelvuldig gebruik uitscheuren het dons toch in het dekbed blijft zitten. 
Door het kanaal-steppatroon zakt het dons niet weg naar de zijkanten, maar kunt u het dons wel meer of minder naar boven of beneden schudden. U regelt zo perfect de mate van isoleren en uw kindje ligt nooit te warm of te koud.

In de maat 100x140 nu TOG geoptimaliseerde uitvoering. Deze maat is uitgevoerd met het 'Lege Kamer Systeem'. Dit houdt in dat tussen de donsgevulde kanalen er smalle stroken zijn waar geen dons in zit. Door die lege kamers kan overtollige warmte en vocht makkelijker ontsnappen en raakt uw kindje nooit oververhit. De TOG waarde van het enkele herfstdekbed is daardoor 3,5 TOG (geschikt voor slaapkamers tussen de 16-20 graden Celsius. Beide dekbedden op elkaar bij baby's alleen gebruiken bij slaapkamer temperaturen onder de 15 graden Celsius.

Wasbaar op 60 0C

Vulling: Nieuwe witte Baltische ganzendons, 90% dons, 10% donsveertjes.

Stof: 100% donsdicht katoen, extra soepel.

Afwerking: Kanaal-step met drukknopen.

Accessoires