Donzen kinderdekbed - koppelbaar

Prachtige luxe carree gestepte ganzendonzen kinderdekbed serie.

Keuze uit:
- een superlicht zomerdekbed of
- een behaaglijk All Year dekbed of
- een extra warm winterdekbed of
- een standaard of extra warm 4-seizoenen dekbed.

De dekbedden hebben knoopsgaten/lussen in de rand, daarmee kan een 4-seizoenen dekbed samengesteld worden. De drukkers worden dan meegeleverd.

Meer details

Nieuw

Uit voorraad leverbaar
€ 105,90

Datasheet

Vulling 90% ganzendons
Stof - Tijk Superfijne donsdichte Maco katoen
Afwerking dekbedden Cassette step
Seizoen Keuze uit zomer, all year, winter en 4-seizoenen dekbed

Meer informatie

Prachtige ganzendonzen dekbed serie met een superlicht en luchtig zomerdekbed, een behaaglijk voor-/najaarsdekbed en een extra warm winterdekbed. Elk van deze dekbedden is uitgevoerd met knoopsgaten/lussen in de rand en kunnen dus in elke combinatie aan elkaar gekoppeld worden d.m.v. drukkers die apart meegeleverd worden. Deze drukkers zijn ook los te bestellen.

Door de verwerking van het dons volgens de EU richtlijnen en de geringe milieubelasting van het dekbed komt tot uitdrukking in het Daunafresh Greenlabel.
De tijkstof is een soepele 135Nm 100% katoenen stof. Deze is absoluut dons- en huisstofmijt dicht en valt mooi om het lichaam. De dekbedden mogen dan ook het Nomite label dragen.

Specificaties per type:

Zomerdekbed klasse 4: vulling ca. 100gram/m2 – carrée gestept in extra kleine vakjes voor betere verdeling van het dons en extra luchtigheid.
All-year (voor-/najaars-)dekbed klasse 3: vulling ca. 130 gram/m2 – cassette gestept waardoor het dons door het hele dekbed gelijkmatig verdeeld is – ook ter hoogte van de stiknaden. Bijzonder geschikt voor de slaapkamer waar het tussen de 16 en 20 graden Celcius warm is.
Winterdekbed klasse 2: vulling ca. 195 gram/m2 – cassette gestept – identiek aan het all year dekbed, maar extra gevuld waardoor dit dekbed ook bij slaapkamer temperaturen onder de 15 graden uw kindje nog behaaglijk warm ligt te slapen. Niet geschikt voor gebruik in de zomerperiode.

De meest gangbare combinaties voor het samenstellen van een 4-seizoenen dekbed bieden we met korting aan, maar u kunt natuurlijk ook zelf een combinatie maken door de door u gekozen dekbeddelen te bestellen (Ook koppelbaar met de zijden-dekbedden die op de site worden aangeboden). Een drukker-setje krijgt u er dan automatisch van ons bij:
4-seizoenen standaard = Zomer- + all year dekbed – voor de meeste kinderen zal deze combinatie warm genoeg zijn in de onverwarmde kinderkamer in de winter. 
4-seizoenen extra warm = Zomer- + winterdekbed – dit dekbed raden we alleen aan wanneer het in de kinderkamer bijzonder koud wordt en uw kindje zichzelf moeilijk warm houdt en daardoor een grote warmtebehoefte heeft.

Vulling: 90% nieuw wit Pilsener ganzendons - downafresh greenlabel

Stof: 135Nm 100% maco katoen - donsdicht

Afwerking: Zie omschrijving.

Accessoires