Wasbaar wollen kinderdekbed

Een prachtig innovatief dekbed in zomer en All Year uitvoering. Dit volledig wasbare wollen dekbed heeft het gemak van een synthetisch dekbed en het comfort van een wollen dekbed, 100% natuurlijk. Ondanks kleine ongelukjes kan uw zoon/dochter toch genieten van dit natuurlijke, gezonde slaapcomfort.

Meer details

Nieuw

Direct leverbaar
€ 84,70

Datasheet

Vulling Lavalan soft - wasbare wol
Afwerking dekbedden Carrée of Carrée met duoprincipe
Seizoen Zomer en all-year versie

Meer informatie

De wolvezels in dit dekbed zijn behandeld tegen vervilting en zijn thermische gebonden met uit maisolie gewonnen bindvezels. Daarmee blijft de wol op zijn plek zitten en gaat niet klonteren. De tijk is 100% katoen. Dus echt een 100% natuurlijk product.

Wasbaar op 40 graden met een wolwasmiddel (geen wasmiddel met enzymen gebruiken, omdat die de wolvezels zelf afbreken). Centrifugeren, ophangen, klaar!

Leverbaar in 2 varianten:
Zomerdekbed: Direct in vierkantsteppatroon doorstikt dekbed met 150gr/m2 lavalan soft vulling geschikt voor slaapkamertemperaturen boven de 16 graden Celsius.
All year dekbed: Opgebouwd volgens het duo-principe, wat inhoud dat het een dekbed is opgebouwd uit twee in vierkantsteppatroon doorstikte lagen, onlosmakelijk aan elkaar verbonden aan de rand. De extra luchtlaag in het midden zorgt voor een betere warmte en vocht-regulering. Geschikt voor slaapkamertemperatren tussen de 13 en 18 graden Celsius.

Leverbare maten:
100x140 voor het spijlenledikant en
120x150 voor het juniorbed en
Als uw kind 'groot' gaat slapen, kunt u hetzelfde type dekbed, in alle gangbare 'volwassen maten' vinden op onze site www.wollendekbedwinkel.nl

Vulling: Lavalan soft, wasbare wol – 88% zuivere viltvrije zwitserse wol, 12% PLA bindvezel –
zomerdekbed: 150gr/m2
all year dekbed: 2x 150gr/m2 = 300gr/m2

Stof: 100% vezeldichte katoen batist

Afwerking: 
Zomerdekbed: Directe doorstikken en veloursbiesband
All year dekbed: 2 lagen middels veloursbiesband aan elkaar bevestigd volgens het duo-principe.

Accessoires