Katoenen ledikant-deken (Chenille katoen)

(H)eerlijke fairtrade katoenen deken voor in het ledikantje. Leverbaar in diverse ingeweven dessins. Hierdoor zijn de voor en achterkant elkaars 'negatief'. Door de Chenille katoenen draden is het dekentje net wat dikker dan een dekentje geweven van een standaard draad en daardoor ook net wat warmer. Bijzonder geschikt voor voor- en najaar.

Meer details

Nieuw

Levertijd 3-20 werkdagen (afhankelijk van voorraad bij importeur)
€ 69,00

Datasheet

Stof - Tijk 100% katoen
Seizoen All Year (Lente/zomer/herfst )

Meer informatie

De katoenen dekens van Klippan zijn gemaakt van organic fairtrade katoen. Het gewonnen katoen wordt vervolgens op speciale wijze getwijnd, waardoor Chenille katoen ontstaat. Deze draden zijn dikker dan katoen die op normale wijze tot draden wordt getwijnd. Het dekentje wat hiervan geweven wordt, is dus ook wat dikker en warmer dan standaard katoenen dekentjes en daardoorook heel bruikbaar in het voor- en najaar.
Door gebruik van natuurlijke kleurstoffen worden mooie kleuren verkregen die in leuke dessins zijn geweven. De voor en achterzijde zijn elkaars ‘negatief’.

Wasvoorschrift: Wassen op 40°C. Was separaat met een fijnwasmiddel om verkleuring te voorkomen. Evt. voorzichtig strijken.

Maat: Ledikant deken: 90x140cm
Stof: Chenille katoen
Afwerking: bies

Accessoires