Honingraat-gel Kindermatras

In 2009 werd deze innovatieve Honingraat-Gel matras op de markt gebracht en is sindsdien het topmodel voor de veeleisende ouder. De kern is opgebouwd uit een opencellige gel, met doorlopende beluchtingskanalen. De standaard hoes is gemaakt van Medicott® stof en doorstept met Antimoonvrij stepvlies, maar er kan ook gekozen worden voor een tijk van Bamboo dubbeldoek.

Meer details

Nieuw

Levertijd 10-20 werkdagen
€ 151,20

Datasheet

Vulling Honingraat-gel ingebed in HR schuimlagen
Stof - Tijk Bamboo of Medicott®
Afwerking matrassen Rits rondom (deelbare hoes)

Meer informatie

In 2009 werd deze innovatieve Honingraat-Gel matras op de markt gebracht en is sindsdien het topmodel voor de veeleisende ouder. De kern is opgebouwd uit een opencellige gel, met doorlopende beluchtingskanalen.
Deze honingraat-gel is duurzaam elastisch en geeft een optimale drukontlasting. Het vormt zich perfect naar de zachte lichaamsvormen van uw baby. De gel-kern-plaat bevindt zich direct onder de tijk en is ingebed in een een soepele koudschuim. De 'onderzijde' van dit kindermatras is voorzien van een luxe 5-zone koudschuimlaag. Voor extra veiligheid voorzien van verstevigde stap-kanten.
De tijkstof is Medicott® met KBA (eco-cotton) certificaat en als stepmateriaal is antimoonvrij stepvlies (op basis van mais-olieën) gebruikt of er kan gekozen worden voor een biologisch verantwoorde Bamboo dubbeldoek.

Vulling: Honingraat-Gel en Koudschuim

Stof: KBA Medicott® katoen met PLA stepvlies of Bamboo.

Afwerking: Rits rondom

Accessoires