NonPlusUltra Kindermatras

HR kern met Medicott® hoes waarbij het gebruikte vlies voor de doorstepping van de tijk niet van Polyester is, maar van Polylactied. De basis daarvan is maisolie en daarmee volledig natuurlijk en afbreekbaar. Maar nog belangrijker: Antimoon vrij! Daarmee voldoet dit matras als één van de eerste aan de nieuwste, strengste normen voor een gezonde slaap van uw kind.

Meer details

Nieuw

Levertijd 10-15 werkdagen
€ 156,20

Datasheet

Vulling 5-zone HR kern - babyzijde met noppenschuim afgedekt
Stof - Tijk Medicott met PLA verstept (Antimoonvrij!)
Afwerking matrassen Rits rondom

Meer informatie

In 2013 heeft dit matras in de Öko-test (vergelijkbaar met onze keuringsdienst, maar dan meer gericht op veiligheid en gezondheid tijdens gebruik) de kwalificatie "Zeer goed" gekregen (Getest is de 70x140 maatvoering). Twee dingen zijn echt speciaal aan dit matras: 
1. het gebruik van KBA (Kontroliert Biologische Anbau) katoen voor de Medicott tijkstof. Deze is dus GOTS gekwalificeerd. 
2. gebruikte vlies voor de doorstepping van de tijk is niet van Polyester, maar van Polylactied. De basis daarvan is maisolie en daarmee volledig natuurlijk en afbreekbaar. Maar voor de goedkeuring nog belangrijker: Antimoon vrij! Daarmee voldoet dit matras als één van de eerste aan de nieuwste, strengste normen voor een gezonde slaap van uw kind.

De kern is opgebouwd uit 5 zone HR schuim en heeft een baby en een peuter/kleuter zijde. De babyzijde is voorzien van noppen en is wat zachter en nog wat beter belucht.

Vulling: HR schuim 5-zone met aparte baby zijde

Stof: Medicott® met PLA vlies verstept.

Afwerking: Rits rondom

Accessoires