Junior matras

Basic matras voor Juniorbed met matrasmaat 70x150 of 70x160.
Voor de kern kunt u kiezen uit HR25, HR40 of HR40 afgedekt met 4cm NASA/traagschuim.
De hoes is standaard uitgevoerd in een zware kwaliteit katoenen dubbeldoek en uitgevoerd met rits, zodat de matrashoes indien nodig gewassen kan worden.

Meer details

Nieuw

Uit voorraad leverbaar
€ 110,40

Datasheet

Vulling HR25, HR40 of HR40 met NASA/traagschuim afdeklaag
Stof - Tijk Dubbeldoek
Afwerking matrassen Rits kort-lang-kort

Meer informatie

Basic juniormatras voor juniorbedden met matrasmaat 70x150 of 70x160. De hoes is standaard uitgevoerd in een zware kwaliteit katoenen dubbeldoek en uitgevoerd met rits, zodat de matrashoes indien nodig gewassen kan worden. Het patroon van de doorstikking kan afwijken van de foto's. 
De 10 cm dikke matraskern geeft meer dan voldoende ligcomfort voor uw groter wordende peuter/kleuter.
U kunt kiezen uit een 100% HR Koudschuim matras met sg25 (bijzonder geschikt voor het logeerbedje) of sg40 matraskern. Door de hoge puntelasticiteit geeft het matras een uitstekende ondersteuning. Wilt u het ligcomfort van uw kind nog verder verhogen, dan is er de luxe variant waarbij de HR40 met 4cm sg50 traagschuim is afgedekt.
Totale matrasdikte van alle modellen ca. 12cm.

Vulling: HR25, HR40 of HR40 met traagschuimlaag

Stof: Dubbeldoek

Afwerking: Rits kort, lang

Prijs: Door de enorme prijsstijgingen van het schuim in de laatste maanden (55% in het eerste half jaar 2021!) hebben we ook onze verkoopprijzen moeten aanpassen. Het is niet uitgesloten dat we de prijs nogmaals moeten verhogen wanneer we onze voorraad moeten aanvullen.

Accessoires