4-seizoenen voetenzak

Bij deze 4-seizoenen voetenzak krijgt u een winter en een zomer voorzetstuk, welke eenvoudig zijn te verwisselen d.m.v. een ritssluiting. Zo past u de voetenzak eenvoudig aan naar de weersomstandigheden. Verkrijgbaar in een donsgevulde variant, of gevoerd met CosySan®synthetische vezelbolletjes. 

Meer details

Nieuw

Direct leverbaar
€ 94,60

Datasheet

Vulling 90% Ganzendons of synthetishe vezelbollejtes
Stof - Tijk Donsdichte katoen
Seizoen 4-seizoenen

Meer informatie

Bij deze 4-seizoenen voetenzak krijgt u een winter en een zomer voorzetstuk, welke eenvoudig zijn te verwisselen d.m.v. een ritssluiting. Zo past u de voetenzak eenvoudig aan naar de weersomstandigheden. Door de volledig afritsbare voorkant is het ook heel eenvoudig in- en uitstappen. De katoenstof heeft een speciale bewerking ondergaan waardoor deze water en vuilafstotend is gemaakt. Gevuld met Siberisch ganzendons. Als alternatief leverbaar met synthetische CosySan® vezelbolletjesvulling. 
Middels 'knoopsgaten' in het rug- en zitdeel passend in zowel een 3- als 5-puntsgordel systeem en daardoor is deze voetenzak geschikt voor vrijwel elk type buggy of kinderwagen. Antislip nopjes op het zit- en rugdeel voorkomen nog eens extra dat uw kindje met voetenzak en al onderuit glijdt. De Totale lengte van de voetenzak is ca. 100cm.

Vulling: 90% Siberisch ganzendons Klasse I, of CosySan® vezelbolletjes.

Stof: 100% katoenen buitentijk, vuil en waterafstotend, voeringstof 100% katoen.

Afwerking: Rits rondom, 'knoopsgaten' voor gordeldoorvoer.

Maat: Totale lengte ca. 100cm

Meer productinformatie