Multiflex voetenzak

Deze voetenzak heet Maxiflex omdat hij meegroeit met uw kind. De voetenzak is in de lengte en breedte verstelbaar (van ca. 100 - 110 cm) d.m.v. een rits en éénmalig breder te maken (lostornen). Door deze verstelmogelijkheden zult u langer plezier hebben van deze voetenzak. 

Uitlopende collectie, daarom afgeprijst en alleen nog leverbaar in de kleur Marine.

Meer details

920118

Nieuw

Direct leverbaar

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 86,35 -€ 30,85 € 117,20
Aanbieding!

Datasheet

Vulling 90% ganzendons
Stof - Tijk Donsdichte katoen
Seizoen All Year plus (herfst-winter-lente)

Meer informatie

Bij het ontwerp van deze universele voetenzak heeft het kind centraal gestaan. Extra aandacht was er voor de veiligheid en het comfort. Het aantrekkoord van de 'capuchon' is weggewerkt in de bevestigingsflap bovenaan. Hij heet Maxiflex omdat hij meegroeit met uw kind. De voetenzak is in de lengte en breedte verstelbaar (van ca. 100 - 110 cm) d.m.v. een rits en éénmalig breder te maken (lostornen). Door deze verstelmogelijkheden zult u langer plezier hebben van deze voetenzak. Zowel de buiten- als binnenkant is gemaakt van een gladde katoen. De voetenzak is rijk gevuld met 90% Siberische ganzendons en daardoor bij uitstek geschikt voor de koudere perioden. 

Een stoere middenrits en ritssluitingen aan de onderzijde maken dat uw kind eenvoudig in- en uit de buggy of kinderwagen gehaald kan worden en al heel snel er zelf inklimmen kan. Tochten op de plaats waar de ritssluitingen bij het voetendeel bij elkaar komen wordt voorkomen door een extra flapje, welke met klittenband vastgezet wordt. Past in iedere buggy met 3- of 5-punts gordelsysteem. Uitwasbaar op 40 graden en droogtrommelbestendig (drogen in de wasdroger is een must omdat het dons anders blijft klonteren).

Nu afgeprijst van € 117,20 voor € 86,35.

Vulling: 90% Nieuwe Siberische Ganzendons, Klasse I

Stof: 100% katoen, vuil en waterafstotend.

Afwerking: Middenrits en rits bij voeten, verstelbaar in lengte en breedte. Past in 3- en 5-punts gordelbuggy's.

Meer productinformatie

Accessoires