Voedingskussen

Een voedingskussen kan voor veel meer gebruikt worden dan alleen tijdens de borstvoeding. Daardoor is dit kussen een product wat meegaat van zwangerschap totdat uw kindje goed los kan zitten. 

Keuze uit Polystyreen korrels of CosySan Vezelbolletjes.
De hoezen zijn handgemaakt en voorzien van ritssluiting, zodat die heel makkelijk gewassen kunnen worden. 

Meer details

Nieuw

Levertijd 8-10 werkdagen
€ 81,70

Datasheet

Vulling Synthetische vezelbolletjes of Polystyreen
Stof - Tijk 100% katoen

Meer informatie

Een voedingskussen kan voor veel meer gebruikt worden dan alleen tijdens de borstvoeding.

  • - Tijdens de laatste maanden van de zwangerschap geeft het kussen de moeder in bed steun, precies daar waar ze het wil hebben. Het kussen is relatief licht en laat zich eenvoudig achter de rug stoppen, of juist onder de zware buik of als steun voor de benen.
  • - Daarna geeft het kussen moeder en kind de nodige steun en dus ontspanning tijdens de borstvoeding. Dit is bevorderend voor zowel de voeding, als voor de band tussen moeder en kind.
  • - Ook kan het kussen gebruikt worden als ‘steuntje in de rug’ voor het nog niet helemaal stabiel loszittende kindje of als ligkussen voor in de box.

Het voedingskussen van ARO Artländer is ca. 170cm lang en gevuld met 1100 gram CosySan® 4-kanaals polyestervezelbolletjes of Polystyreen (zitzak) korrels. De CosySan® vulling garandeert een optimaal comfort en is wasbaar en droogtrommelbestendig. De tijk is 100% katoen.

De bijpassende, handgemaakte, 100% katoenen hoezen zijn apart te bestellen en leverbaar in verschillende bedrukte stoffen. Vanzelfsprekend met rits, zodat u de hoes eenvoudig kunt wisselen en met drukknopen, zodat u er een ligkussen voor uw kindje van kan maken. 


Tip: Koop een extra hoes, makkelijk wanneer er een 'ongelukje' is gebeurd.

Vulling: CosySan® synthetische vezelbolletjes of Polystyreen (zitzak) korrels

Stof: 100% katoen

Afwerking: Binnenkussen blind gestikt. Hoes voorzien van ritssluitng.

Accessoires