Baby-Safe 4-seizoenen baby-slaapzak

Nu 40% korting op echt de allerlaatste BabySafe 4-seizoenen slaapzakjes!

Deze 3-in-1 combinatie is het perfecte 'grow with your baby' 4-seizoenen slaapsysteem voor uw kindje. U krijgt 2 binnenslaapzakjes voor de zomer en één buitenslaapzak voor lente en herfst. Gecombineerd een heerlijk slaapsysteem voor in de winter.

Meer details

Nieuw

Direct leverbaar
€ 38,34 -40% € 63,90
Aanbieding!

Datasheet

Vulling Polyester vlies
Stof - Tijk Soepele Jersey katoen (dubbellaags)
Seizoen 4-seizoenen

Meer informatie

Deze 3-in-1 combinatie is het perfecte 'grow with your baby' 4-seizoenen slaapsysteem voor uw kindje. U krijgt 2 binnenslaapzakjes voor de zomer en één buitenslaapzak voor lente en herfst. Gecombineerd een heerlijk slaapsysteem voor in de winter. Voor details over de binnenzak zie de BabySafe Dreamy zomerslaapzak. 

De tijk van de buitenzak is superzachte gekamde Jersey katoen en is gevoerd met een speciale polyester vulling: Softyfil®. Dit vulmateriaal is goed ademend en heerlijk soepel en geeft precies de juiste mate van isolatie voor uw kindje. De middenrits sluit van boven naar beneden. Door de knoopsluiting bij de schouder verstelbaar in twee lengtes. 

Tip: Bestel, zeker voor de kleinste maten, een paar BabySafe zomerslaapzakken extra, zodat u deze ook kunt gebruiken bij wijze van pyjama.
De aangegeven maat is de kledingmaat.

Vulling: Dubbellaags met Softyfil® 

Stof: Maco-katoen Jersey

Afwerking: Middenrits, knoopsluiting op schouder en gelockte naden.

Accessoires