Jersey All Year slaapzak

Deze Softyfill® gewatteerde slaapzak is gemaakt van soepele 100% katoenen jerseystof. Aan de rugzijde is tussen de binnenstof en het vulmateriaal een Climarelle-vliesje/web verwerkt. Hierdoor is dit slaapzakje van vroeg najaar, tot laat voorjaar en veelal ook in de zomer te gebruiken; uw kindje blijft behaaglijk warm, zonder te warm te worden. Een echte all year slaapzak!

Meer details

Nieuw

Levertijd 8-10 werkdagen
€ 45,60 -€ 5,00 € 50,60
In prijs verlaagd!

Datasheet

Vulling Polyester vlies
Stof - Tijk Jersey katoen
Seizoen All Year plus (Lente / Herfst)

Meer informatie

Deze Softyfill® gewatteerde slaapzak is gemaakt van soepele 100% katoenen jerseystof. De aan de binnenkant gebruikte stof is nog eens extra geborsteld, zodat dit heerlijk zacht aanvoelt.
Aan de rugzijde is tussen de binnenstof en het vulmateriaal een Climarelle-vliesje/web verwerkt. De Climarelle capsules nemen overtollige warmte op (de binnenkant van de capsule wordt vloeibaar) en wanneer het kouder wordt, dan geven ze de warmte weer af (de capsule wordt weer vast). Hierdoor is dit slaapzakje van vroeg najaar, tot laat voorjaar en veelal ook in de zomer te gebruiken; uw kindje blijft behaaglijk warm, zonder te warm te worden. Een echte all year slaapzak!
De verdere uitvoering is zoals bij ARO® Artlander gebruikelijk: met middenrits (sluit van boven naar beneden) en halsbeschermer, armgatverkleiners, en lengteverstelling.

Tijdelijk korting t.w.v. de automatisch berekende  bijdrage in de verzendkosten. 

Vulling: 100% holle polyestervezels; Softyfill®

Stof: 100% katoenen Jersey stof

Afwerking: Middenrits, veiligheids armsluiting, sierbies en luxe naadafwerking, lengte verstelbaar.

Klik hier voor meer informatie over de PCM technologie die in dit slaapzakje is verwerkt