Uni-Basic Donzen Winterslaapzak

Superveilige winterslaapzak in vier lengtematen: 60cm, 80cm, 110cm en 130cm (gemeten vanaf de schouder). De vulling bestaat uit 90% boerendons (ganzendons met een percentage eendendons).

Basic uitvoering: Geen poespas, gewoon comfortabel slapen.

Meer details

Nieuw

Levertijd 8-10 werkdagen
€ 83,40

Datasheet

Vulling 90% Boerendons (bevat % eendendons)
Stof - Tijk Donsdichte katoen
Seizoen Winter

Meer informatie

Merk: ARO® - Deze donsgevulde slaapzak is een superveilige en heerlijk warme winterslaapzak. Leverbaaar in vier lengtematen: 60cm, 80cm, 110cm en 130cm (gemeten vanaf de schouder). 

De babyvariant sluit met een rits vanaf onder de linker oksel tot helemaal aan de andere kant bij de voetjes. De linkerschouder is geen naad, maar sluit met klittenband. Hierdoor is luier verschonen een makkie geworden, want de hele bovenkant klap je eenvoudig open. Ook in de slaapzak wegzakken is bijna onmogelijk, zeker dankzij de extra armgatverkleiners. 

De peuter en kleuter maten zijn uitgevoerd met de vertouwde middenritssluiting. Deze heeft een extra beschermflapje en sluit van boven naar onder. De kans van een velletje tussen de rits is daardoor uitgesloten. Ook is er geen gevaar voor het open gaan van de rits gedurende de nacht waardoor de halsopening zo groot zou kunnen worden dat uw kindje met het hoofd in de slaapzak kan wegzakken. Ook de armgatverkleiners spelen hierbij weer een rol.

Wasbaar op 60°C. Drogen in de wasdroger is een must. Doorgaan met drogen in de droger tot echt al het dons droog is. Evt. een paar tennisballen mee laten draaien..
Let op: De aangegeven lengte is de lengte van de slaapzak, dus gemeten vanaf de schouders.

Vulling: 90% boerendons (ganzendons met percentage eendendons)

Stof: 100% donsdichte maco katoen

Afwerking: Rits, veilige armgatverkleiners, sierbies – zie verder foto’s en omschrijving.