Vario CosySan® Winterslaapzak

Opruimingsuitverkoop! Nu 55% korting op deze met synthetische vezelbolletjes gevulde slaapzak/trappelzak. Hij is ontworpen als compleet slaapsysteem. Dekens en lakens of dekbed zijn niet meer nodig. De slaapzak geeft uw kindje alle bewegingsvrijheid en is makkelijk in gebruik en goed wasbaar. Geschikt voor gebruik gedurende de koudere periode van het jaar.  Uitlopende collectie: Op = op!

Meer details

Nieuw

Direct leverbaar
€ 44,50 -45% € 80,90
Aanbieding!

Datasheet

Vulling Synthetische vezelbolletjes
Stof - Tijk Donsdichte katoen
Seizoen Winter

Meer informatie

Deze in lengte verstelbare slaapzak is speciaal ontworpen voor gebruik als compleet slaapsysteem. Het vervangt de gebruikelijke lakentjes met dekentjes of het dekbedje in combinatie met een trappelzak die voor veel woelende kinderen vaak wordt gebruikt. Uw kindje ligt heerlijk warm te genieten van zijn welverdiende rust. 
De veiligheidssluiting in de armsgaten zorgt ervoor dat uw kindje minder makkelijk naar beneden kan zakken in de slaapzak. Door de middenrits die van boven naar beneden sluit, is het er tussen komen van een velletje uitgesloten en is er geen kans dat de halsopening groter wordt doordat de rits tijdens de nacht open gaat. 
De synthetische vezelbolletjes hebben als bijnaam 'synthetisch dons'. Lekker warm en toch niet zwaar. Wasbaar op 60°C en drogerbestendig (bij voorkeur drogen in de wasdroger).

Let op: De aangegeven maat is de lengte van de slaapzak. De juiste maat kiest u door de lengte van uw kind te meten van de schouders naar beneden. De te kopen maat is 15-20cm langer dan de gemeten schouder-voet lengte. Dit zal ongeveer neerkomen op het volgende:

Lengte 70-80cm - vanaf 3 maanden
Lengte 90-110cm - vanaf 1 jaar - uitverkocht
Lengte 110-130cm - vanaf 2 jaar - uitverkocht

Vulling: CosySan® (synthetische vezelbollejtes)

Stof: 100% katoen

Afwerking: Middenrits, veiligheids armsluiting, sierbies en luxe naadafwerking, lengte verstelbaar.

Accessoires