Vario Climarelle™ Slaapzak

Dankzij de Climarelle™ vezelbolletjes en de 'Frisch Luft' toevoer aan de zijkanten is deze slaapzak een prima all-year slaapzak. Zelden zal uw kindje nog te warm of te koud liggen. De slaapzak is in lengte verstelbaar en groeit daardoor mee met uw kindje. Verkrijgbaar in 3 lengtes en 3 verschillende eigentijdse dessins.

Meer details

Nieuw

Direct leverbaar
€ 49,99 -35% € 76,90
Aanbieding!

Datasheet

Vulling Synthetische vezelbolletjes
Stof - Tijk Donsdichte katoen
Seizoen All Year (Lente/zomer/herfst )

Meer informatie

Deze slaapzak is gevuld met speciale synthetische vezelbolletjes van Climarelle™ vezels. Speciaal hieraan is dat overtollige warmte wordt opgenomen en weer afgegeven wanneer het kouder wordt. Mocht uw kind het toch (te) warm krijgen, dan gaat hij woelen en wordt de te warme lucht vervangen via de "Frisch Luft" ventilatierand die in de zijden is aangebracht.

De slaapzak is in lengte verstelbaar en speciaal ontworpen voor gebruik als compleet slaapsysteem. Dekens met lakens of een dekbed zijn niet meer nodig. Uw kindje ligt heerlijk behaaglijk warm te genieten van zijn welverdiende rust. 
De veiligheidssluiting in de armsgaten zorgt ervoor dat uw kindje minder makkelijk naar beneden kan zakken in de slaapzak. Door de middenrits die van boven naar beneden sluit, is het er tussen komen van een velletje uitgesloten en is er geen kans dat de halsopening groter wordt doordat de rits tijdens de nacht open gaat. De 80cm lange variant heeft een rits rondom vanaf onder de linker oksel tot rechtsonder. Doordat de linkerschouder sluit met klittenband is de slaapzak volledig open te klappen wat handig is bij aan- en uittrekken en verschonen.
Wasbaar op 60°C en drogerbestendig (bij voorkeur drogen in de wasdroger).
De aangegeven lengte is de lengte van de slaapzak - dus de lengte gemeten vanaf de schouders - niet de kledingmaat.

Restvoorraad oude modellen (geen Clima-Optirand ) nu met korting!

Vulling: Climarelle Synthetische vezelbolletjes

Stof: 100% katoen

Afwerking: Middenrits, veiligheidsarmsluiting, sierbies en luxe naadafwerking.

Accessoires