All year Slaapzakje - Swiss wool - Zizzz

100% natuurlijke slaapzak voor baby, peuter en kleuter door gebruik te maken van (wasbare) Swiss Wool i.p.v. synthetische vulling. 100% natuurlijk, dus ook beter ademend en een betere warmte en vochtregulering dan in een 'standaard' slaapzakje.

Geadviseerde slaapkamertemperatuur tussen de 15 en 20 graden Celsius.

Meer details

Nieuw

Direct leverbaar

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 62,72 -30% € 89,60
Aanbieding!

Datasheet

Vulling Wol
Stof - Tijk Gekamde eco cotton
Seizoen All Year (Lente/zomer/herfst )

Meer informatie

Uitlopende collectie. Leverbaar zolang de voorraad strekt. Op=op

Merk Zizzz - 100% natuurlijke slaapzak voor baby, peuter en kleuter door gebruik te maken van (wasbare) Swiss Wool i.p.v. synthetische vulling. 100% natuurlijk, dus ook beter ademend en een betere warmte en vochtregulering dan in een 'standaard' slaapzakje.
De binnenvoering is van licht geruwde (en daardoor heerlijk zachte) bio-cotton en de 100 grams wolvulling maakt het een echt all year slaapzakje. Geadviseerde slaapkamertemperatuur tussen de 15 en 20 graden Celsius.

Afwerking:

  • De schoudersluiting gaat met drukknopen, wat aan en uittrekken erg makkelijk maakt. Bij de kleinste maat is de armsgat- en halsopening door deze drukknopen te verkleinen voor extra veiligheid.
  • De kleinste maat heeft een zijrits en kan dus helemaal opengeklapt worden wat het verschonen erg makkelijk maakt. Grotere maten hebben een extra lange middenrits.
  • De 90cm lange versie is voorzien van een reis-feature waardoor vervoer in buggy, wandelwagen of reisstoeltje mogelijk is.
  • Bij de uitvoeringen met middenrits wordt de kin door een afschemhoekje beschermt.

Onderhoud:

Machine wasbaar op 30-40 graden (wolwasprogramma is een must!!). Bij voorkeur niet in de droger drogen, maar hangend of liggend laten drogen (evt. het voorzichtige droogprogramma van de wasdroger)

Accessoires